SmeetsGijbels verwelkomt erfrechtspecialist Petra Knoppers

Expertise in erfrecht versterkt vooraanstaand familierechtkantoor

01 AUGUSTUS 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Per 1 augustus treedt Petra Knoppers (33) aan als erfrechtadvocaat bij SmeetsGijbels. Het succesvolle landelijk en internationaal opererende kantoor versterkt hiermee haar positie als waardevolle partner in familie- en erfrechtzaken en mediation. Petra wendt haar expertise binnen het erfrecht aan om de belangen van vermogende cliënten en hun families, zoals ondernemers, DGA's, topsporters, medisch specialisten, expats, artiesten, vrije beroepsoefenaars, goede doelen, notariskantoren en financiële instellingen te behartigen in bijzonder complexe erfrechtkwesties. Petra is werkzaam op de vestiging Amsterdam.

Petra Knoppers
Petra voltooide haar studie Nederlands recht in 2006 aan de Universiteit Utrecht, met een specialisatie in strafrecht en met de extra vakken personen-, familie- en erfrecht. Direct na haar studie startte Petra haar loopbaan bij CMS Derks Star Busmann in Utrecht, waar zij haar expertise op met name het gebied van erfrecht vergaarde. Daarnaast doceert Petra verschillende cursussen en universitaire vakken, waaronder aan de Universiteit Utrecht en als gastdocente aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tevens is Petra actief betrokken bij verscheidene aan het erfrecht verbonden organisaties. Ze bekleedt een bestuursfunctie bij de Nederlandse Organisatie voor Executeurs (NOVEX) en ze is lid van de VEAN (Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland). Ook is Petra als redactielid en auteur verbonden aan SDU en schrijft Petra regelmatig voor diverse juridisch-wetenschappelijke tijdschriften.

SmeetsGijbels
Het kantoor van SmeetsGijbels staat bekend om haar effectieve aanpak van complexe zaken en geniet mede door haar integere en discrete wijze van opereren een uitstekende reputatie bij haar cliënten en doorverwijzers. De advocaten en mediators van SmeetsGijbels hebben met elkaar gemeen dat zij persoonlijk tot het uiterste gedreven zijn om de belangen van hun cliënten zo optimaal mogelijk te behartigen. Met een indrukwekkende staat van dienst en in de wetenschap dat de advocaten en mediators van SmeetsGijbels altijd elkaars expertise kunnen aanwenden om tot de gewenste resultaten te komen, wordt dit kantoor met recht beschouwd als één van de beste familie- en erfrechtkantoren van Nederland.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over SmeetsGijbels

SmeetsGijbels is een succesvol landelijk en internationaal opererend advocatenkantoor gespecialiseerd in familie- en erfrecht en mediation.Vanuit de vestigingen Amsterdam en Rotterdam bedienen de gedreven en eveneens in mediation gespecialiseerde partners hun cliënten. Het kantoor staat bekend om haar effectieve, integere en discrete aanpak van complexe zaken. De partners van SmeetsGijbels hebben met elkaar gemeen dat zij persoonlijk tot het uiterste gedreven zijn om de belangen van hun cliënten zo optimaal mogelijk te behartigen. Met een indrukwekkende staat van dienst en in de wetenschap dat de partners van SmeetsGijbels altijd elkaars expertise kunnen aanwenden om tot de gewenste resultaten te komen, wordt dit kantoor dan ook met recht beschouwd als een van de beste familie-en erfrechtkantoren van Nederland.

berichten