Wendy van der Stroom genomineerd voor Legal Woman 2016

18 NOVEMBER 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
De partners en medewerkers van het in familierecht gespecialiseerde advocatenkantoor SmeetsGijbels (vestigingen in Amsterdam en Rotterdam) zijn er bijzonder trots op dat partner Wendy van der Stroom is genomineerd voor Legal Woman 2016. Zij hopen dan ook dat Wendy de titel voor de meest toonaangevende vrouwelijke jurist van het jaar in de wacht sleept.

Als familierechtadvocaat is Wendy gespecialiseerd in complexe scheidingszaken waaronder veel uitdagende kinderzaken. De cliënten van Wendy komen uit alle windstreken waardoor zij overwegend zaken met een internationaal karakter behandelt.

Wendy van der Stroom munt niet alleen uit in de juridische en emotionele bijstand van haar cliënten. Zij is ook al 11 jaar nauw betrokken bij het reilen en zeilen van SmeetsGijbels.

Mogen wij ook op uw stem voor Wendy rekenen? U kunt tot 30 november stemmen. De bekendmaking volgt op 14 december.

Hartelijk dank voor uw support.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over SmeetsGijbels

SmeetsGijbels is een succesvol landelijk en internationaal opererend advocatenkantoor gespecialiseerd in familie- en erfrecht en mediation.Vanuit de vestigingen Amsterdam en Rotterdam bedienen de gedreven en eveneens in mediation gespecialiseerde partners hun cliënten. Het kantoor staat bekend om haar effectieve, integere en discrete aanpak van complexe zaken. De partners van SmeetsGijbels hebben met elkaar gemeen dat zij persoonlijk tot het uiterste gedreven zijn om de belangen van hun cliënten zo optimaal mogelijk te behartigen. Met een indrukwekkende staat van dienst en in de wetenschap dat de partners van SmeetsGijbels altijd elkaars expertise kunnen aanwenden om tot de gewenste resultaten te komen, wordt dit kantoor dan ook met recht beschouwd als een van de beste familie-en erfrechtkantoren van Nederland.

berichten