Wendy van der Stroom finalist Legal Woman of the Year 2016

Wendy van der Stroom finalist Legal Woman of the Year 2016

15 DECEMBER 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Wendy van der Stroom behaalde gisteren de finale van de Legal Woman of the Year 2016 verkiezing, de titel voor de meest toonaangevende vrouwelijke jurist van het jaar. Na een intensieve selectieprocedure, bestaande uit een nominatieronde, een online stemronde en de finalebijeenkomst op 14 december, waarbij drie finalisten waaronder Wendy middels een korte pitch hun persoonlijke kracht kenbaar maakten, is de titel gewonnen door collega-advocate Tessa van den Ende.

In de finalebijeenkomst toonde Wendy dat zij binnen haar vakgebied uitblinkt door de effectieve inzet van haar juridische kennis en expertise, die zij combineert met een integere en discrete aanpak om tot de gewenste resultaten te komen. Als familierechtadvocaat is Wendy gespecialiseerd in complexe scheidingszaken waaronder veel uitdagende kinderzaken. De partners en het hele team van SmeetsGijbels zijn bijzonder trots op Wendy en het behalen van haar finaleplaats. Zij waarderen dat haar expertise nu ook op landelijk niveau wordt erkend en danken alle relaties die Wendy een warm hart toe hebben gedragen door op haar te stemmen.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over SmeetsGijbels

SmeetsGijbels is een succesvol landelijk en internationaal opererend advocatenkantoor gespecialiseerd in familie- en erfrecht en mediation.Vanuit de vestigingen Amsterdam en Rotterdam bedienen de gedreven en eveneens in mediation gespecialiseerde partners hun cliënten. Het kantoor staat bekend om haar effectieve, integere en discrete aanpak van complexe zaken. De partners van SmeetsGijbels hebben met elkaar gemeen dat zij persoonlijk tot het uiterste gedreven zijn om de belangen van hun cliënten zo optimaal mogelijk te behartigen. Met een indrukwekkende staat van dienst en in de wetenschap dat de partners van SmeetsGijbels altijd elkaars expertise kunnen aanwenden om tot de gewenste resultaten te komen, wordt dit kantoor dan ook met recht beschouwd als een van de beste familie-en erfrechtkantoren van Nederland.

berichten