Dag van de Scheiding

Gratis scheidingscheck bij SmeetsGijbels in Amsterdam en Rotterdam tijdens 'Dag van de Scheiding' op 12 september 2014.

21 JULI 2014, AMSTERDAM, THE NETHERLANDS
Samenvatting
Op vrijdag 12 september 2014 bent u tussen 9:30 uur en 17:30 uur welkom op een van onze vestigingen om vrijblijvend kennis te maken met een van de gespecialiseerde familierechtadvocaten van SmeetsGijbels en gratis advies te ontvangen over 'scheiden'.

Gedurende de Dag van de Scheiding wordt u in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met SmeetsGijbels (of met één van de andere ruim 700 kantoren die zijn aangesloten bij de vFAS, te vinden op www.verder-online.nl.) Het is onder andere mogelijk om een gratis scheidingscheck te laten uitvoeren. Daarnaast kunnen vragen worden gesteld en kan meer informatie worden verkregen. Het kosteloos ingewonnen advies van de vFAS-advocaat-mediator geeft inzicht in de keuzes en/of gevolgen in specifieke situaties op het gebied van scheiden. SmeetsGijbels heet u graag welkom!

Citaten
"Het bespreken van de beslissing om te gaan scheiden is een belangrijk onderdeel bij de afwikkeling van de hele scheiding. Het is van belang niet direct te proberen zaken als alimentatie, geld en pensioen te regelen, maar eerst stil te staan bij de oorzaak van de echtscheiding. Een echtscheiding is nu eenmaal ook voor een groot deel een emotioneel proces." Loes Gijbels, Partner
Afbeeldingen
Video's
Documenten
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over SmeetsGijbels

SmeetsGijbels is een succesvol landelijk en internationaal opererend advocatenkantoor gespecialiseerd in familie- en erfrecht en mediation.Vanuit de vestigingen Amsterdam en Rotterdam bedienen de gedreven en eveneens in mediation gespecialiseerde partners hun cliënten. Het kantoor staat bekend om haar effectieve, integere en discrete aanpak van complexe zaken. De partners van SmeetsGijbels hebben met elkaar gemeen dat zij persoonlijk tot het uiterste gedreven zijn om de belangen van hun cliënten zo optimaal mogelijk te behartigen. Met een indrukwekkende staat van dienst en in de wetenschap dat de partners van SmeetsGijbels altijd elkaars expertise kunnen aanwenden om tot de gewenste resultaten te komen, wordt dit kantoor dan ook met recht beschouwd als een van de beste familie-en erfrechtkantoren van Nederland.

berichten